Image2
Homepage In Verkoop Ontwikkeling Gerealiseerd Nieuws Over Hillgate
Projecten: gerealiseerd
De Binckhorst [Den Haag]
De Roode Leeuw [Oegstgeest]
Dok 64 [Breda]
Driehuizenpark [Lisse]
Eurotoren [Breda]
Goeseelspark [Breda]
Griffensteijnselaan [Zeist]
't Groot Proffijt [Oegstgeest]
De Haarlemse School
Hilton Hotel [Den Haag]
Hyatt Place [Hoofddorp]
Hotel v/d Valk [Maastricht]
Iris & Rose [Hoofddorp]
La Cala Hills [Mijas, Spanje]
Le Carré [Schiphol-Rijk]
De Marel [Hillegom]
MIXT [Breda]
Prinsenpoort [Rotterdam]
Prinsenpoort III [R'dam]
De Sasse Poort [Sas van Gent]
Scharnerhof [Maastricht]
Smits Schoenfabriek [Dongen]
Waterside [Rotterdam]
WBC [Wateringen]

Projectvolume (ca.):
500 appartementen
20 villa's
1.000 m2 commerciële ruimten

Architect:
Rafael Escassi Gil

i.s.m.

PBV architecten
Rijksstraatweg 352
2242AC Wassenaar
T (070) 5119260
F (070) 5117734
E info@pbv.nl
Image1
Image3

Image13

Door Seven Hills S.L. - een 100% dochter van HILLGATE Properties NV - zijn in het gebied van Mijas, Zuid-Spanje, fasegewijs ca. 500 appartementen, 20 villa's en ca. 1.000 m2 commerciële ruimten ontwikkeld. De urbanisatie La Cala Hills ligt midden in een gebied rijk aan golfbanen waarvan Los Olivos en Los Lagos de bekendste zijn. In dit gebied ligt ook het vermaarde hotel Byblos Andalus. (Klik op de kaart hieronder voor een vergroting)

Image12Mijas-Costa, een van de juwelen van de Costa del Sol, biedt één van de meest glamoureuze ervaringen van de kust van Andalucia. De meer veeleisende toerist geniet hier van een luxe leven in een exotische omgeving met prachtige stranden, indrukwekkende bergen en de kenmerkende witte dorpjes.

De locatie bevindt zich op nog geen 25 km afstand van de luchthaven van Malaga en 25 km van de beroemde badplaats Marbella. De urbanisatie wordt goed ontsloten door de weg naar Coin en Alhaurín. Op 9 km (± 15 min.) ligt het strand en de boulevard van de badplaats Fuengirola.

Voor de echte Zuid-Spanje kenner behoeft het geen betoog dat de Costa del Sol het hele jaar door een mild klimaat heeft, met veel zon en aangename temperaturen. De winters zijn zacht en de zomers aangenaam warm. Net als Marbella heeft het gebied van La Cala Hills een microklimaat dat mede wordt veroorzaakt door de hoge bergketens in het achterland.

De heuvels waarop de appartementen en de villa's zijn gesitueerd, bieden een schitterend uitzicht over de wijde omgeving, waarvan de golfterreinen en het kustgebied deel uitmaken. De ligging is ideaal voor mensen die van rust en ruimte houden, terwijl strand, sport,- en uitgaansmogelijkheden binnen handbereik liggen.

Image14

Voor meer informatie over het project verwijzen wij U door naar La Cala Hills Property & Golf, het makelaarskantoor op de locatie die de succesvolle verkoop van de appartementen heeft verzorgd. U mag natuurlijk ook gewoon contact opnemen met Hillgate Properties NV.

La Cala Hills Property & Golf
Urbanización La Cala Hills
Camino Viejo de Coin km. 5
Centro Commercial local 2 bajo (azul)
29650 Mijas Costa (Málaga)
Spanje

Tel. + 34 952 669510
Fax. + 34 952 669511
Mob.+ 34 605 288915 (Marjolein)

info@lacalahills.com
www.lacalahills.com

http://www.onstuindorp.nl